Welk sterrenbeeld is 22 November?


Als je geboren bent op 22 November, dan is je sterrenbeeld een: !22 November is de 22e dag van de maand November. In November (ook wel November genoemd in het Romeins), begint het vaak erg koud te worden. Een andere naam voor deze maand is slachtmaan, of bloedmaand. November telt 30 dagen. De naam November komt van het Latijnse woord voor negen, namelijk novem. November was vroeger de negende maand, totdat Januari en Februari ook als maand gezien werden. . Als je verjaardag op 22 November is ben je dus een .

Afbeeldingen van Boogschutter :

Een ogenblik geduld, de afbeeldingen worden geladen...

Ben jij ook geboren op 22 November? Laat het dan weten!

Deze datum heeft 5 reacties to "22"

 • piet walda schreef:

  Ik ben geboren op 22 nov 1962 smorgens om even over 7, in Amsterdam.

 • Betty De Cat schreef:

  mijn dochtertje Alexis is geboren op 22-11-2011
  iedereen zei me toen dan is ze nog juist een schorpioen.
  ben vandaag bij vriendin boek tegegekome
  ‘de magie van je geboortedag’ (astrologie*numerologie)
  en daar las ik dat 22 nov boogschutters zijn, dus dacht ik zal toch maar eens op google kijken waar ook bijna overal schorpioen staat tot ik ineens hier terecht kom.
  graag bevestiging aub want nu ben ik toch benieuwd
  groetjes

 • Hilde schreef:

  Ik heb geboren op 22-11-2000 (vind ik zelf een hele mooie datum) alleen het nadeel is dat ik niet weet of ik een boogschutter of schorpioen ben. In het ene magazine of bij een website staat weer boogschutter en bij de ander schorpioen. M’n ouders hebben altijd boogschutter gezegd maar ik wil graag zekerheid. Ik ben geboren rond half 8/8 uur s avonds

Geef een reactie:

Leuke spreuk